Τι γίνεται με το skate park της Πάτρας;

Η μετωπική που φαίνεται ότι έχει ανοίξει η Κτηματική Υπηρεσία με τον Δήμο Πατρέων για το πάρκο στον Κόκκινο Μύλο, πρόκειται να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο το όλο έργο που περιμένουν οι skaters της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr ο Δήμος Πατρέων είχε αποφασίσει την δημιουργία skate park στον Κόκκινο Μύλο. Το skate park θα ήταν μία από τις παρεμβάσεις που θα έκαναν τα συνεργεία του Δήμου, στο τέλος των εργασιών μετά την ολοκλήρωση του πάρκου.

Η εντολή, μάλιστα, για το skate park, είχε δοθεί στην διεύθυνση της αρχιτεκτονικής υπηρεσίας του Δήμου και η μελέτη είναι έτοιμη. Όμως η κατασκευή του θα εξαρτηθεί ανάλογα με το πώς θα κυλήσει η υπόθεση της Κτηματικής που μοιάζει να ψάχνει αφορμή για να χτυπήσει το έργο του Δήμου.

Αφορμή που η δημοτική αρχή δεν θέλει να δώσει, τουλάχιστον εντελώς απρόσκοπτα. Ωστόσο, το έργο θα γίνει, αυτό είναι το σίγουρο. Ενδέχεται όμως να προχωρήσει σε κάποιο άλλο σημείο της Πάτρας και πάλι στην παραλιακή ζώνη.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι να υλοποιηθεί στον Κόκκινο Μύλο, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Έτσι και αλλιώς η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στις παρεμβάσεις, τόσο σε αυτές που έχει ολοκληρώσει, όσο και σε αυτές που σχεδιάζει να κάνει.