Ακόμα και τα αστέρια δεν μπορούν να λάμψουν χωρίς το σκοτάδι.

Το αστέρι όμως της Πατρινής Τζούλιας Κόλλια, λάμπει στον φωτογραφικό φακό και σε κάθε επαγγελματική φωτογράφιση που κάνει δείχνει την γοητεία της, αλλά και τον επαγγελματισμό της.

Η φωτογράφιση που έκανε με τον γνωστό φωτογράφο Thomas Mpaxtsoglou για ένα ξεχωριστό project, σε μία υπέροχη δουλειά, με χτένισμα του hairstylist Νίκου Ζήση, έκανε αίσθηση και συγκέντρωσε πολλά likes στα social media. 

Αποκάλυψε κυρίως, αλλά και επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την λάμψη και την φωτογένεια, που έχει απέναντι στον φωτογραφικό φακό, η Πατρινή καλλονή, βγάζοντας μέσα από τις εικόνες ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.


Η ίδια θεωρεί ότι το στυλ δεν έχει να κάνει μόνο με τα ρούχα και το ντύσιμο, αλλά είναι μία αφηρημένη έννοια που εντοπίζεται στο τρόπο που μιλάμε, που στεκόμαστε σε έναν χώρο. Το στυλ, λοιπόν, για την ίδια έχει να κάνει με τη συμπεριφορά και τους τρόπους ενός ανθρώπου, για αυτό και είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.

Το σίγουρο είναι ότι η Τζούλια Κόλλια είναι μία κούκλα που έχει το στυλ και το κάτι ακόμα παραπάνω. Αυτό το κάτι που της δίνει την δυνατότητα να λάμπει ακόμα και στο σκοτάδι.