Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι νεφώσεις θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα από το απόγευμα. Τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στη Θράκη, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 17, με εξαίρεση τη Ρόδο όπου τοπικά θα φτάσει τους 19 βαθμούς, και στην Κρήτη από 15 έως 17 βαθμούς, όπως αναφέρει το meteo.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, ενώ πιθανότητα για τοπικές βροχές υπάρχει έως και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι έως 5 με 6 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι στη πόλη και τα δυτικά του νομού θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως στον υπόλοιπο νομό θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.