Σε ανακαινισμένο χώρο και με ζεστή και ανανεωμένη διάθεση το Acera cafe open kitchen bar θα υποδεχθεί φίλους νέους και παλιούς καλωσορίζοντας τη σεζόν, αλλά και τη λειτουργία της κουζίνας του.

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το Acera έρχεται για να αλλάξει -και επίσημα- το τοπίο της γεύσης στο κέντρο της πόλης και να πλημμυρίσει τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου με νέες γευστικές συγκινήσεις.

Λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα είμαστε καλεσμένοι όλοι στην Ρήγα Φεραίου (& Φιλοποίμενος) για να ζήσουμε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Σε μια όμορφη βραδιά θα γνωρίσουμε τον κατάλογο του αγαπημένου μας spot, ενώ θα απολαύσουμε το ποτό μας στην οικεία ατμόσφαιρα που έχουμε συνηθίσει.

Μάλιστα στα μονοπάτια του street food οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν το δημοφιλές Snakwich. Πρόκειται για το σνακ εκείνο που θα αγαπήσουν όλοι και που θα μπορείτε να απολαύσετε σε αποκλειστικότητα στο κέντρο της πόλης από το Acera!


Kατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι, επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα πιάτα εμπνευσμένα από το νέο open kitchen bar που φιλοδοξεί να κλέψει την παράσταση, αποτελώντας το σημείο συνάντησης το φετινό χειμώνα.

Στο νέο ατμοσφαιρικό σκηνικό, στο οποίο κυριαρχεί το ξύλο και δημιουργείται μια αίσθηση θαλπωρής με τον ειδυλλιακό φωτισμό, θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις, αλλά και μουσική.

Πάθος για καλό φαγητό, αγάπη και εκτίμηση των πρώτων υλών και απόλαυση που αναζητά ο κάθε γευσιγνώστης από νωρίς το πρωί.

Το Acera εμπλουτίζει το γαστρονομικό χάρτη της πόλης και μας προσκαλεί σε ένα όμορφο event!

#You_re_invited_to_the_kitchen_grand_opening

Starts at 20:00
Τηλ. Επικ. 261 027 2068