Η ψήφιση των μέτρων ελάφρυνσης, οδηγεί σε πανικό τη ΝΔ και τα φιλικά της μέσα ενημέρωσης, λέει η Ράνια Σβίγκου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, χαρακτήρισε την περικοπή των συντάξεων ως το «τελευταίο όπλο στη φαρέτρα του Κ.Μητσοτάκη».

«Χθες, είδαμε την εφημερίδα «Τα Νέα» να διαψεύδεται για δύο πρωτοσέλιδα δημοσιεύματά της. Το ένα για τις συντάξεις, που διαψεύστηκε από δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και το δεύτερο για δήθεν αντιδράσεις του Πατριαρχείου στη συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο», είπε η κυρία Σβίγκου και συνέχισε: «Η ίδια η πραγματικότητα, όμως, είναι αυτή η οποία διαψεύδει την καταστροφολογία, διαψεύδει τις κακές ειδήσεις για την οικονομία, διαψεύδει ευσεβείς πόθους. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση έχει πετύχει την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και τώρα υλοποιεί ένα πρόγραμμα ελαφρύνσεως και αποκατάστασης των αδικιών. Αυτό σε ορισμένους δεν αρέσει. Όπως επίσης δεν αρέσει ότι το επόμενο διάστημα ψηφίζεται το σύνολο των θετικών μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ».

Σε ερώτηση για τις υποθέσεις που ερευνώνται στον τομέα της Υγείας, η κυρία Σβίγκου επισήμανε ότι η απαίτηση της κοινωνίας είναι να υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλες τις υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα «δόγμα Πολάκη», παρά μόνον η επιθυμία των πολιτών για διαφάνεια και για απόδοση δικαιοσύνης.
Δείτε επίσης