Στα 54 της χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη. Έχοντας στο ενεργητικό της δύο γάμους, δύο διαζύγια και δύο κόρες (14 και 8 ετών) μιλάει για τους άνδρες της ζωής της, το νέο της έρωτα αλλά και την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στη Γαλλία.

Η Ιταλίδα ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στο Paris Match και αρχικά ανέφερε ότι έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στη Γαλλία παρόλο η ταυτότητά της είναι ιταλική. «Η Γαλλία είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου χώρες και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι μόνιμα εδώ».

Η Μόνικα μετά το διαζύγιό της με τον Βενσάν Κασέλ δηλώνει και πάλι ερωτευμένη. «Μολονότι ο νέος μου σύντροφος έχει διαφορετική επαγγελματική ασχολία και ταξιδεύει συχνά εγώ περνάω υπέροχα μαζί του». Όσον αφορά το κεφάλαιο γάμος, η ηθοποιός, ευχαρίστησε δημόσια τους δύο άντρες της ζωής της για όλα αυτά που την δίδαξαν και όλα όσα ανακάλυψε για τον εαυτό της.

Η Μόνικα Μπελούτσι αποκάλυψε επίσης πώς πάνω όλα είναι τα παιδιά της. Μάλιστα αποκάλυψε πως παρόλο που δεν είναι και η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου τα παιδιά της και οι καλεσμένοι της δεν έχουν πεινάσει ποτέ. Της αρέσει να φτιάχνει μακαρονάδες και τιραμισού.