Ομάδα ιδιωτών πυροσβεστών προσέλαβαν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ για να σώσουν την έπαυλή τους και τα σπίτια των γειτόνων τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ οι πυροσβέστες, που προσέλαβε το διάσημο ζευγάρι, έσκαψαν λάκκους για να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες κι έτσι κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τις αδηφάγες φλόγες που πλησίαζαν επικίνδυνα την έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Hidden Hills.

Η διάσημη σταρ reality show και ο ράπερ άνδρας της ζουν σε μια εντυπωσιακή κατοικία στο τέρμα ενός αδιέξοδου, δίπλα σ’ ένα χωράφι και αν το σπίτι τους είχε αρπάξει φωτιά θα κινδύνευαν κι όλα όσα βρίσκονται στον ίδιο δρόμο, λόγος για τον οποίο οι γείτονες του διάσημου ζευγαριού δηλώνουν ευγνώμονες.


Νωρίτερα η Καρντάσιαν κι ο Γουέστ είχαν φροντίσει να απομακρυνθούν από την έπαυλη για να αποφύγουν τα χειρότερα, όπως έκαναν και εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι των πληγεισών περιοχών στην Καλιφόρνια, μεταξύ των οποίων και διασημότητες όπως η Lady Gaga και ο Σάιμον Κάουελ.

Τουλάχιστον 200 άνθρωποι αγνοούνται στο πύρινο μέτωπο που οι Αρχές έχουν βαφτίσει Camp Fire αλλά και σε εκείνο που εκτείνεται από την κοιλάδα San Fernando μέχρι το Μαλιμπού.

Κι ενώ η πύρινη λαίλαπα απειλεί ήδη το σπίτι όπου μεγάλωσε η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ στη συνοικία Woodland Hills του Λος Άντζελες, στάχτες έχουν ήδη γίνει οι πολυτελείς κατοικίες του ηθοποιού Τζέραλντ Μπάτλερ και των τραγουδιστών Μάιλι Σάιρους και Νιλ Γιανγκ.