Χαμός έγινε στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM, καθώς η κλίκα φωτιά έριξε έναν καβγά χωρίς προηγούμενο. Το ίδιο σχεδόν κλίμα υπήρχε όμως και στην κρητική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι κριτές έπρεπε να κρίνουν τις φωτογραφίες των κοριτσιών, υπήρξαν πολλές αντιρρήσεις για το αν οι πόζες ήταν καλές ή όχι.

Έτσι γρήγορα η κριτική επιτροπή «διχάστηκε», καθώς η Ηλιάννα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός είχαν την ίδια άποψη και η Βίκυ Καγιά συμφωνούσε περισσότερο με τον Αγγελο Μπρατή.

Μάλιστα σε μία φωτογραφία, όπου η Βίκυ Καγιά έκανε αρνητικά σχόλια στην Χριστιάνα, ο Δημήτρης Σκούλος διαφώνησε κάθετα, με αποτέλεσμα να αρχίσει να σταυροκοπιέται με τα λεγόμενά της.

«Νόμιζα τόση ώρα πως βλέπετε άλλη φωτογραφία», είπε ο Δημήτρης Σκουλός στην Βίκυ Καγιά δείχνοντας έτσι την αντίθεσή του στην κριτική της.

Από την άλλη, η παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε και του απάντησε στον ίδιο τόνο.

«Παιδιά τι έχετε πάθει σήμερα; Υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός; Το ότι κρίνεις αυτό που βλέπεις, αναιρεί αυτό που θέλουμε να πούμε εμείς, δεν καταλαβαίνω; Υπάρχει δημοκρατία εδώ ή δεν υπάρχει; Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια και τους υπαινιγμούς. Βλέπουμε διαφορετικά πράγματα σήμερα, γιατί πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους σχόλια; Απ' τα άγραφα κι αυτό» είπε η Βίκυ Καγιά με τον Δημήτρη Σκουλό να υποστηρίζει πως εκείνος θα λέει τη γνώμη του γιατί... είναι ο Δημήτρης.

Εν τέλει η παίκτρια που έφυγε ήταν η Μέγκι, καθώς εκεί οι κριτές είχαν πλήρη ομοφωνία, υποστηρίζοντας πως η φωτογραφία της ήταν απλά απαράδεκτη.


faysbook.gr Σκουλός-Καγιά