Στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο", στο διαγωνιστικό talent show του Σκάι, εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής, ένας πραγματικά ταλαντούχος Πατρινός.

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Βασιλακόπουλο, έναν τραγουδιστή που γνωρίζουν σίγουρα όσοι εδώ στην Πάτρα αγαπούν τα live αφού τα τελευταία πέντε - έξι χρόνια έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ο ταλαντούχος Πατρινός που εκτός από performer, είναι δημιουργός και συνθέτης, γράφοντας ο ίδιος την μουσική των τραγουδιών του, εμφανίστηκε στο πλατό του Ελλάδα έχεις ταλέντο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και κάνοντας αίσθηση με το τραγούδι του.

Δεν κέρδισε όμως τους κριτές τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Μαρία Μπακοδήμου. Έτσι δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, αν και το κοινό τον χειροκρότησε θερμά. Ο Λεωνίδας Βασιλακόπουλος τραγούδησε ένα δικό του τραγούδι την "Χαριστική βολή" και μιλώντας στο patrasevents.gr για την εμπειρία που αποκόμισε μέσα από την εμφάνιση του αυτή, τόνισε:

"Ήταν νομίζω ακόμα πιο φανταστικά από ότι περίμενα. Δεν με πείραξε που δεν κατάφερα να περάσω από τους κριτές, μου άρεσε όμως ότι άφησα μία θετική αίσθηση στο κοινό για την εμφάνιση μου και το τραγούδι που είπα.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί έκανα την προσπάθεια μου που ήταν αξιοπρεπής, ενώ ταυτόχρονα είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω την δουλειά μου στο πανελλήνιο και σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό κοινό. Το χάρηκα και είμαι σίγουρος ότι θα το ξανά έκανα".


Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Season 2 | Λεωνίδας Βασιλακόπουλος | 11/11/2018


Χαρακτηριστικό των καλών εντυπώσεων που άφησε στους θεατές και στο κοινό είναι ότι την ώρα τις πρόβας πήρε τα καλύτερα σχόλια από τους ανθρώπους της παραγωγής και ότι μετά το act κάποιοι από αυτούς δεν πίστευαν ότι το παιδί αυτό κόπηκε και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο ίδιος πάντως δεν δείχνει απογοητευμένος και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια και την πορεία που έχει ξεκινήσει στο τραγούδι. Πορεία που είναι συνεχής και αδιάκοπη, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από τις εμφανίσεις του στην Πάτρα και από την δουλειά που παρουσιάζει με δικά του τραγούδια στο youtube.

Να είστε σίγουροι οπότε ότι το όνομα του θα απασχολήσει και πάλι όχι μόνο εμάς, αλλά και το κοινό της μικρής οθόνης.


Λεωνίδας Βασιλακόπουλος - Χαριστική Βολή


Λεωνίδας Βασιλακόπουλος - Τόσα καλοκαίρια (Official lyric video)