Στην Αττάλεια της Τουρκίας πρόκειται να αγωνιστεί ο Πατρινός πρωταθλητής του Muay Thai, Δήμος Ασημακόπουλος.

Ο αθλητής του Σπάρτακου και των έμπειρων Αλέξη Καραλή και Χάρη Γκαζή θα εκπροσωπήσει για ακόμα μία φορά τα χρώματα της Ελλάδος, σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Δήμος Ασημακόπουλος θα αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Muay Thai που θα πραγματοποιηθεί στις 14 με 19 Νοεμβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας με στόχο να επιστρέψει με ένα μετάλλιο, προσθέτοντας έτσι μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πατρινός πρωταθλητής είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ελληνικού Muay Thai και θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς αθλητές της Ευρώπης στο αγώνισμα του. Στο πλευρό του o Δήμος Ασημακόπουλος θα έχει ως χορηγό για ακόμα μία φορά τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Καλλέργη που στηρίζει την προσπάθεια του.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο patrasevents.gr τόνισε: "Θα ταξιδέψω στην Αττάλεια της Τουρκίας, μαζί με το δάσκαλο μου Χάρη Γκαζη από το Σπάρτακο Πατρών για να συμμετάσχω στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο. Είναι μέγιστη τιμή μου που για τέταρτη φορά εκπρόσωπο την πατρίδα μου σε επίσημα πρωταθλήματα του Μουάιτάι.

Αυτή τη φορά στη κατηγορία των 67 κιλών έχω προετοιμαστεί καλύτερα από ποτέ για κάθε αντίπαλο.  Το Muaythai πλέον είναι ένα αναγνωρισμένο άθλημά από τη ΓΓΑ(ομοσπονδία ΠΟΜ ) και ως ολυμπιακό άθλημά οι απαιτήσεις και το επίπεδο ανεβαίνουν.

Σας περιμένω όλους στις 15 Νοεμβρίου να παρακολουθήσετε τους αγώνες μου σε live μετάδοση και να πανηγυρίσουμε δυνατά. Θέλω να ευχαριστήσω τους δασκάλους μου(Αλέξη Καραλή , Χάρη Γκαζή ) και όλους τους δικούς μου ανθρώπους για την δύναμη που μου δίνουν, όπως επίσης και , το χορηγό μου Αλέξανδρο Καλλέργη". 

Χορηγοί της προσπάθειας του Πατρινού πρωταθλητή είναι οι: Αλέξανδρος Καλλέργης Μηχανήματα), Καιμακας (Μεταφορές), Φασολοι Μαγειριον, Ηλεκτρικοκινηση (Ηλεκτρικά οχήματα Eco cart), Ελαστικά Βερρας, Πρατήρια καυσίμων Κολοκύθας, Rolling Juice, Versus
Eatally, Persani Glove.