Το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης συνεχίζεται στους δρόμους της Πάτρας και γίνεται ακόμα πιο κραυγαλέο, τις νύχτες όταν γνωρίζουμε όλοι ότι κανείς δεν πρόκειται να μας τιμωρήσει. Όχι βέβαια ότι τιμωρεί κανείς την μέρα.

Τις νύχτες όμως υπάρχει στάνταρ η ατιμωρησία που φέρνει ως αποτέλεσμα την αναρχία, με τον καθένα να παρκάρει όπου θέλει. Παρκάρουμε πάνω σε πεζοδρόμους, κλείνουμε εισόδους πεζοδρομίων, διαβάσεις πεζών, διαδρομές τυφλών και τόσα ακόμα ωραία που δείχνουν τη νοοτροπία που έχουμε όχι μόνο ως οδηγοί, αλλά κυρίως ως πολίτες.

Βολευόμαστε εμείς και οι άλλοι ας πάνε να... χαθούν. Η παράνομη στάθμευση στην Πάτρα, έχει παύσει πλέον να είναι μία κακή συνήθεια που θα πρέπει να ξεπεράσουμε και έχει μετατραπεί σε κοινωνικό φαινόμενο που αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό τα χάλια που έχουμε ως κοινωνία. Ο καθένας λειτουργεί για την πάρτη του αφήνοντας στην άκρη το καλό και το όφελος του κοινωνικού συνόλου. Προτιμούμε σε κάθε περίπτωση τα εύκολα, παρά τα δύσκολα και μένουμε αδιάφοροι και στάσιμοι στις καταστάσεις.

Ο Μάκης Σεραφείμ Τσαούσογλου έκανε και πάλι ένα νυχτερινό φωτο-ρεπορτάζ στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας, αποκαλύπτοντας με τον φωτογραφικό του φακό τις διαστάσεις που έχει πάρει αυτό το κοινωνικό φαινόμενο. Ένα φαινόμενο που στην ουσία, όπως αναφέραμε, αποτελεί έναν καθρέπτη της κοινωνίας μας.

Οι φωτογραφίες έχουν ανέβει στην σελίδα Πάτρα, αυτά που δεν λέγονται.