Αποφασισμένοι είναι στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής να τα δώσουν όλα για το τρίποντο σήμερα (3 μ.μ.) στη Λάρισα για την 3η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Το κίνητρο τους είναι μεγάλο. Γιατί εάν οι «κοκκινόμαυροι» καταφέρουν να επιστρέψουν στην Πάτρα έχοντας στις αποσκευές τους τη νίκη θα καλύψουν νωρίς τη γκέλα της πρεμιέρας και την απώλεια των δύο βαθμών με τον Αιγινιακό.

Παράλληλα θα περάσουν από μία δύσκολη έδρα, εκεί που ήδη μία από τις ομάδες που έχει χαρακτηριστεί από τα φαβορί για την άνοδο, η Κέρκυρα, άφησε τρεις βαθμούς γνωρίζοντας την ήττα την 1η αγωνιστική με 2-0.

Η αποστολήΣούλης, Καπούταγλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Κοτσώνης, Σωτηράκος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Παπατόλιος, Coll, Ελευθεριάδης, Μαυριάς, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Οφρυδόπουλος: "Έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό αγώνα"

O προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά:

"Έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό αγώνα, απέναντι στον Απόλλων Λάρισας.

Είναι μια καλή ομάδα,που απαρτίζεται από καλούς παίχτες σε όλες τις γραμμές της, πράγμα που φαίνεται από τη βαθμολογική της θέση.

Κοινός παρανομαστής ότι και οι δύο ομάδες είναι αήττητες.

Εμείς μετά την πρώτη μας νίκη για φέτος, που η πρώτη νίκη είναι πάντα μια από τις πιο σημαντικές, είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για τον αυριανό αγώνα.

Έχουμε την ποιότητα και τις λύσεις ως ομάδα, αλλά και τους παίχτες που μπορούν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα με επιτυχία κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε όλες τις ποδοσφαιρικές καταστάσεις.

Ευχαριστούμε όλοι τους οπαδούς μας για την βοήθεια τους στον αγώνα με τη Σπάρτη, που μέχρι το τέλος ήταν δίπλα στην ομάδα μας.

Τους 4 βαθμούς, οι παίχτες μαζί με τους οπαδούς μας ,τους πήρανε στο τέλος και των δύο αγώνων."