Συνάντηση έγινε τις προάλλες μεταξύ μερίδας καταστηματαρχών της Κανακάρη και του δημάρχου Κώστα Πελετίδη, στο δημαρχιακό μέγαρο της Πάτρας.

Οι καταστηματάρχες της περιοχής, ζήτησαν να προχωρήσει ο Δήμος στην τοποθέτηση μικρών φωτιστικών κατά μήκους του δρόμου, καθώς όπως υποστηρίζουν η εμπορική οδός της Πάτρας τις νύχτες είναι μέσα στο σκοτάδι.

Αποτέλεσμα αυτού είναι το ενδεχόμενο κλοπών και διαρρήξεων να αυξάνεται αρκετά, αφού οι επιτήδειοι βολεύονται με τέτοιες καταστάσεις, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχουν γίνει καταγγελίες για την ύπαρξη περίεργων τύπων (ζητιάνων, ναρκομανών κτλ).

Επίσης, τόνισαν ότι το σκοτάδι της Κανακάρη, συμβάλει στην υποβάθμιση της περιοχής του κέντρου, με δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη οδό δραστηριοποιούνται δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εμπορικά μαγαζιά της Πάτρας.

Ο δήμαρχος, αφού άκουσε τα αιτήματά τους, τόνισε ότι το θέμα προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσα από το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης και δεσμεύτηκε ότι αυτό που ζητούν θα υλοποιηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, υπογραμμίζοντάς τους χαρακτηριστικά ότι θέλει να τους κοιτάει πάντα στα μάτια.