Επιτυχημένη ήταν η διημερίδα που έγινε στην Αγορά Αργύρη, στην Πάτρα.

Ο Δήμος που διοργάνωσε την εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία στους εργαζόμενους να παρουσιάσουν το έργο τους και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις στις κριτικές που έχουν δεχθεί κατά καιρούς από τον κόσμο, από συγκεκριμένες σελίδες των social media, αλλά και από μερίδα του ΜΜΕ.

Ήταν μία γέφυρα επικοινωνίας που έκτισε ο Δήμος για τους εργαζομένους του, δίνοντάς τους την ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία με τους δημότες, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά του έργο που γίνεται.

Αυτό όμως που έκλεψε την εντύπωση, δεν ήταν ούτε οι ομιλίες των μελών της δημοτικής αρχής, ούτε οι εργαζόμενοι. Ήταν μία μολυβοθήκη που δινόταν στους παρευρισκομένους, με τη μορφή δώρου και ενθυμίου, μετά από πρωτοβουλία και σκέψη των εργαζομένων της υπηρεσίας της καθαριότητας.

Το πρωτότυπο ήταν ότι η συλλεκτική αυτή μολυβοθήκη ήταν σε σχήμα μίνι κάδου απορριμμάτων. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι θα έπρεπε και οι επισκέπτες να δώσουν ως αντάλλαγμα, με τη μορφή ενθυμίου και δώρου, στους εργαζόμενους και στη δημοτική αρχή, μια γομολάστιχα. Μια γομολάστιχα για να καταφέρουν να σβήσουν τα κακώς κείμενα που υπάρχουν...

Η φωτογραφία είναι της Βίβιαν Σαμούρη.