Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και στη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 15 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18, στην Ήπειρο από 5 έως 21 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 18, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου από 8 έως 20, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 11 έως 21 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά κατά περιόδους μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις, ενώ τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.