Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου βαίνουν καλώς και θα έχεις ιδιαίτερα ζητήματα να λύσεις σήμερα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό σημείο, μην κάνεις περιττές αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Όσο για την προσωπική σου ζωή, όλα προχωρούν θετικά σήμερα. Ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες για εσένα που δεν είσαι σε σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδανική ημέρα να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που άφησες μέσα στην εβδομάδα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και ίσως ήρθε η στιγμή να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, φρόντισε να κάνεις μερικές κινήσεις και να σε προσεγγίσεις έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η δημιουργικότητά σου και η όρεξή σου να κάνεις νέα πράγματα θα σε βάλει σε σκέψεις. Ίσως μπεις στη διαδικασία να αναζητήσεις νέα δουλειά. Αν όχι, τότε σίγουρα θα σου περάσει έστω και για λίγο από το μυαλό. Τα οικονομικά σου είναι ένας ταλαιπωρημένος τομέας, στον οποίο πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία. Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται, ειδικά για εσένα που είσαι σε μία σχέση εδώ και πολύ καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εξυπνάδα σου και η δυνατότητά σου να επιλύεις άμεσα τα προβλήματα θα σε βοηθήσουν πολύ σήμερα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μία αναπάντεχη εξέλιξη στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί κάπως και αυτό σε ευχαριστεί, όμως να είσαι προσεκτική. Μην καταστρέψεις τον προϋπολογισμό σου. Στην προσωπική σου ζωή είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι το κλειδί για μία καλή σχέση είναι η επικοινωνία. Μίλησε με τον σύντροφό σου και εξήγησέ του όσα σε απασχολούν. Εάν δεν είσαι σε σχέση, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ
Φρόντισε να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ σήμερα στη δουλειά σου και να μην μπλεχτείς σε συζητήσεις συναδέλφων σου που δεν σε αφορούν. Όσο λιγότερο αποσπάσεις την προσοχή σου, τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρώσεις όσα έχεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μία εποχή που δεν είναι ούτε… κρύο ούτε ζέστη. Χρειάζεσαι ένα καλύτερο πρόγραμμα, απλώς και μόνο για να είσαι εσύ πιο άνετη από εδώ και πέρα. Όσο για τα αισθηματικά σου, καιρός να ξυπνήσεις και πάλι το πάθος στη σχέση σου. Εάν είσαι single, μην χάσεις την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάνε μερικές κινήσεις και συζητήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σου. Το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, για αυτό αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα που πρέπει να καλύψεις. Η σχέση σου είναι σε ένα στάσιμο σημείο και αυτό μπορεί να φέρει γκρίνιες. Να είσαι προσεκτική σε όσα θα πεις στον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην ξεκινήσεις κάτι καινούριο αν δεν είσαι 100% σίγουρη ότι το θέλεις.

ΖΥΓΟΣ
Οι εξελίξεις στη δουλειά σου είναι ευχάριστες και αυτό σου δίνει ώθηση για νέες περιπέτειες. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στο καλύτερο σημείο, για αυτό προσπάθησε να μην κάνεις έξοδα εκτός προϋπολογισμού. Μην μπεις στη διαδικασία να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου, προσπάθησε να μην κάνεις έναν καβγά που δεν έχει νόημα. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σύντομα θα κάνεις μία καινούργια γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι σε πολύ καλό επίπεδο στη δουλειά σου, για αυτό να είσαι προσεκτική στις επόμενες κινήσεις σου. Μην πάρεις ρίσκα που θα σε φέρουν αντιμέτωπη με κινδύνους. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, για αυτό μην κάνεις αγορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Όσο για τα αισθηματικά σου, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις με τον σύντροφό σου, ενώ για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μία νέα γνωριμία δεν αργεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καιρός να βάλεις έναν προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου, γιατί αν κάνεις απρογραμμάτιστες κινήσεις δεν θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Όσο για τα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι σήμερα ευνοούνται οι υπογραφές συμβολαίων καθώς και γραφειοκρατικά θέματα. Εάν είσαι σε σχέση, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι single, αυτή την περίοδο μία νέα γνωριμία θα έρθει στη ζωή σου. Να είσαι έτοιμη για κάτι νέο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις καταφέρει να βάλεις σε μία τάξη τα επαγγελματικά σου και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για τα επόμενα σχέδιά σου. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ξεκαθαρίσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Απέφυγε σήμερα να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα σου θα ξεκινήσει δυναμικά και σήμερα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν πρόλαβες τις προηγούμενες ημέρες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, για αυτό κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στην προσωπική σου ζωή να ξέρεις ότι έρχονται πολλές αλλαγές είτε είσαι σε μία σχέση, είτε όχι.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποια ανοιχτά επαγγελματικά ζητήματα θα λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου πρέπει να τα προγραμματίσεις καλύτερα από εδώ και πέρα, καθώς υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που έχεις αφήσει ακάλυπτες. Όσο για την προσωπική σου ζωή, όλα βαίνουν καλώς είτε είσαι σε μία σχέση είτε όχι. Κατάλληλη περίοδος για μία νέα γνωριμία.