Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά περιόδους θα είναι τοπικά αυξημένες, περιμένουμε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018. Λίγες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και κυρίως στα βόρεια τμήματα της Κρήτης. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 14 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18, στην Κεντρική και από 5 έως 18 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 20, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 20 βαθμούς, και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 21 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν ασθενείς βορειοδυτικοί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στα βόρεια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.