Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την τηλεόραση στην Φωτεινή Ψυχίδου και Στη Φωλιά των Κου Κου. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Πώς ήταν ως παιδί;

«Ως παιδί ήμουν πολύ ντροπαλό, ειδικά επειδή είμαι μοναχοπαίδι. Όταν μου έλεγαν: «Πήγαινε να παίξεις με τα παιδάκια», υπέφερα». Δεν μου άρεσε το κουτσό, ούτε το κρυφτό, ούτε τίποτα. Ή διάβαζα, ή έγραψα περιοδικά, ή έβλεπα τηλεόραση.»

Πώς βλέπει την τηλεόραση σήμερα;

«Άμα είναι όλοι οι παίκτες τον ριάλιτι, που δεν ξέρω τα ονόματά τους και είναι άνθρωποι που δεν είχαν κάνει τίποτα στη ζωή τους και μετά θα τον δεις αυτόν διάσημο να λέει και άποψη και θα πάρει και τη δουλειά σου και θα πάει και θα τραγουδήσει και θα παίξει και στο θέατρο.

Αν παρατηρήσεις στις σειρές, γιατί κάθισα και είδα μερικές, τα σενάρια είναι τόσο σαχλά που δεν τα γράφει ούτε ο γιος μου που είναι 11 χρονών. Η σάχλα και η προχειρότητα – και παίρνουν και πολύ καλούς ηθοποιούς, τους οποίους τους βλέπω καμιά φορά και λυπάμαι που παίζουν σε αυτές τις σαχλαμάρες. Η τηλεόραση έχει αρχίσει και μηρυκάζει δυο τρία πρόσωπα, τα οποία βλέπεις ότι δεν πετυχαίνουν σε ένα κανάλι και τα παίρνει το ένα κανάλι, τα παίρνει το άλλο κανάλι, ε κάνε και ένα κάστινγκ, δες ποιος υπάρχει στο χώρο.»

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελένη Μενεγάκη

«Η καλύτερη χρονιά που πέρασα, ήταν η χρονιά στο MEGA, με τον Σεφερλή, αυτή η ομάδα ήταν μοναδική.

Η Ελένη είναι ένα προϊόν που δεν μπορείς να πας εκεί ούτε να πιάσεις παρέες, ούτε να νομίζεις ότι θα πας εκεί και θα αλώσεις το χώρο. Κρατάει πάρα πολύ συγκεκριμένα την τάξη η Ελένη και το κάνει σε όλη της τη ζωή αυτό. Με εμένα ήταν «σπαθί».

Ο Κώστας Σπυρόπουλος

«Πάντα εγώ έψαχνα το τέλειο. Με τον Κώστα είναι σα να είμαστε από παιδιά μαζί. Έχουμε πολλά κοινά. Νομίζω μπορεί να τα είχαμε φτιάξει και όταν ήμασταν 20. Μιλάμε ώρες ατελείωτες. Συνήθως τσακωνόμαστε για το ποιος θα μιλήσει παραπάνω».


Χριστίνα Πολίτη: «Στην εκπομπή της Μενεγάκη δεν μπορείς να κάνεις παρέες και να αλώσεις το χώρο»