Ο Βασίλης Ράλλης επιστρέφει σε ένα χώρο που αγάπησε και τον έχει αγαπήσει.

Ο Πατρινός συνθέτης και τραγουδιστής την Κυριακή έρχεται στην Πάτρα και μάλιστα σε μία από τις αγαπημένες του γειτονιές, εκεί στον πεζόδρομο της Ηφαίστου, όπου και έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα.

Θα εμφανιστεί live στο Studio 46 by Μods, σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο για τους καλλιτέχνες της έντεχνης μουσικής και που σίγουρα πρόκειται να κάνει ακόμα πιο ζεστό ο ίδιος με την κιθάρα του και την φωνή του. 


Πλέον ο ίδιος έχοντας ανοίξει τα φτερά του, με πολλές και διάφορες αξιόλογες συνεργασίες που έχει κάνει στην Αθήνα όπου συνεχίζει την καριέρα του, έχοντας κυκλοφορήσει τα δικά του singles και τους δικούς του δίσκους, διαθέτοντας στο ενεργητικό του live εμφανίσεις σε σκηνές όπως ο Σταυρός του Νότου, Six Dogs, Ίλιον Plus, Κύτταρο, An club, Όνομα του Ρόδου αλλά και σε πολλά φεστιβάλ και χώρους σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει για μία βραδιά σε έναν χώρο ξεχωριστό, τόσο για τον ίδιο, όσο και για όλους αυτούς που είχαν πρωτογνωρίσει την μουσική του.

Με λίγα λόγια: Θα είναι μία ξεχωριστή συνύπαρξη αυτή της Κυριακής. Μια συνάντηση βγαλμένη από τα παλιά που δεν πρέπει να χάσουμε. Στο Studio 46 by Μods, ο Βασίλης Ράλλης, έρχεται να παρουσιάσει τα δικά του κομμάτια καθώς και επιλεγμένες διασκευές. Στο πλευρό του οι υπέροχοι μουσικοί Χρήστος Κυριαζής-σαξόφωνο, Κυριάκος Πέτρου-βιολί, Nίκος Χριστόπουλος-τύμπανα, Παντελής Πέτρου-μπάσο.

Να είμαστε εκεί, θα είναι μια ξεχωριστή, μια διαφορετική νύχτα Κυριακής που πρέπει να ζήσουμε.



Βασίλης Ράλλης-Φυσάει Κόντρα live Ίλιον plus


Βασίλης Ράλλης live Ασκέρι


Βασίλης Ράλλης & το Πειρατικό-Ντίλι-ντίλι