Αίσθηση έκανε στα δικαστήρια της Πάτρας η νεαρή μητέρα που καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και οδηγήθηκε στην φυλακή μαζί με το μωρό της, ένα βρέφος μόλις οχτώ μηνών.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν μέλος της σπείρας που εμφανιζόταν στους ιδιοκτήτες ακινήτων ως ενδιαφερόμενες "ενοικιάστριες  φοιτήτριες" που έψαχναν για ένα διαμέρισμα που να τους κάνει. Στη συνέχεια τους απασχολούσαν, με αποτέλεσμα τα άλλα μέλη της σπείρας να έχουν ελεύθερο πεδίο δράσης για να αλωνίζουν και να κλέβουν ότι τους φαινόταν αξίας.

Η νεαρή μητέρα παρακάλεσε το δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια να της δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία αφού έχει ακόμα ένα παιδί 9 χρονών. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τονίσει στο δικαστήριο ότι ο συνεργός της με τον οποίο είχε σχέση ήταν άνθρωπος που την κατέστρεψε και επηρέασε αρνητικά την πορεία της ζωής της. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, είχαν διαπραχθεί συνολικά 27 κλοπές σε περιοχές των νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορίνθου, Αργολίδος, Αττικής, Φθιώτιδας, Λάρισας, Κατερίνης, Ιωαννίνων και Ηρακλείου Κρήτης με λεία μεγάλης αξίας.