Υπερήφανος δήλωσε για τους παίκτες του ο τεχνικός του Προμηθέα Πατρών, Μάκης Γιατράς, μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα στην Γαλλία από την Στρασμπούργκ.

"Το παιχνίδι το έδειξε η τηλεόραση. Ο κόσμος είδε τι έγινε. Και αυτοί που ήταν εδώ και εκείνοι που το παρακολούθησαν τηλεοπτικά. Από σεβασμό προς τον κόσμο του Στρασβούργου και τον αντίπαλο προπονητή δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο.

Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε. Είναι η πρώτη μας χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε χρόνο κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω. Ακουμπήσαμε τη νίκη, χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι σήμερα. Είμαστε υποχρεωμένοι, όμως, να δούμε μπροστά τα επόμενα παιχνίδια" τόνισε μεταξύ άλλων.


Ήταν η πρώτη ήττα που γνώρισε η Πατρινή ομάδα στην ευρωπαϊκή της πορεία. Από την πλευρά των παικτών του Προμηθέα μίλησε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. «Καταρχήν, συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη της. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε μια δύσκολη βραδιά. Πριν από 2 ημέρες είχαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Μας λείπουν και 2 πολύ σημαντικοί παίκτες, εξαιτίας τραυματισμών (σ. Χολ και Έλλις). Δώσαμε όλη μας την ενέργεια για να κερδίσουμε. Νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, οπότε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα, στην Κρήτη με αντίπαλο το Ρέθυμνο».

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας του Προμηθέα έγινε σε γήπεδο κατάμεστο από κόσμο και σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα.