Συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει ρίξει το βάρος στην τακτική, ενώ περίοπτη θέση στο μπλοκάκι του έχει πάρει ο τρόπος που θα αναχαιτίσει την μεσοεπιθετική τριάδα του Απόλλωνα που είναι σκέτη «φωτιά».

Ο λόγος για τους Βραζιλιάνους Πολέτο, Μαρκολίνο και Λουκάο, οι οποίοι μαζί με τον επίσης Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ Λούκας Ράμος, συνθέτουν μια Λατινοαμερικάνικη παροικία στη Θεσσαλία που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο πάντως, όπως αναφέρει το matchnews, ο τεχνικός του Απόλλωνα Μαρσέλο Τροΐζι, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία», κράτησε χαμηλά τους τόνους αναφέροντας:

«Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, διότι στη 2η αγωνιστική ποτέ δεν τελειώνει ένα πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και οφείλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, διότι αν παρασυρθούμε από ενθουσιασμό, εύκολα θα έρθουν τα πάνω κάτω. Την Κυριακή θα δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, μια ομάδα που έχει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά και σεβόμαστε όλες τις ομάδες, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League».