Με ανακοίνωσή της η ΠΟΔΗΝ καυτηριάζει το γεγονός της απόλυσης δημοσίου υπαλλήλου που έπαιρνε τη παράνομα τη σύνταξη της μητέρας του και την παρομοιάζει με την περίπτωση της Αν. Διοικήτριας του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.

"Δημόσιος υπάλληλος με παρέμβαση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης κας Μ. Παπασπύρου απολύθηκε επειδή έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας του για 9 χρόνια.

Που είναι η κα Παπασπύρου να δείξει την ίδια ευαισθησία στη περίπτωση της Αν. Διοικήτριας του Νοσοκομείου φάντασμα Νοσημάτων Θώρακος Πατρών που έκλεισε και η ίδια εδρεύει στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών για να εισπράττει το μισθό της γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που εισέπραττε παράνομα 22 χρόνια τη σύνταξη του θανόντος πατέρα της;

Δημοτικός υπάλληλος έγγαμος με δύο παιδιά επί εννέα χρόνια όπως δημοσιεύθηκε φέρεται ότι έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη της μητέρας του.
Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 7 ετών για απάτη κατ’ εξακολούθηση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και εκκρεμεί η έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Έγινε Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο και του επιβλήθηκε παύση 6 μηνών.
Μετά από ένσταση της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης κας Μαρίας Παπασπύρου του επιβλήθηκε τελικά η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης (απόλυση).

Χωρίς να απαλλάσσεται ο εν λόγω Δημόσιος Υπάλληλος, που είναι το Κράτος, η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης κα Μαρία Παπασπύρου να ασχοληθεί με την περίπτωση της Αν. Διοικήτριας του Νοσοκομείου φάντασμα Νοσημάτων Θώρακος Πατρών που έκλεισε εδώ και 17 μήνες και τώρα συνεχίζει να πληρώνεται ως Αν. Διοικήτρια στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών παρότι εκδόθηκε και οργανισμός συγχώνευσης.

Γιατί δεν πράττουν τα ίδια στη περίπτωση του στελέχους του Σύριζα που παράνομα για 22 χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη του θανόντος πατέρα της; Της καταλογίστηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάνω από 100.000 ευρώ με δύο αποφάσεις και «ούτε γάτα ούτε ζημιά». Τα επιστρέφει στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω εφορίας με μηνιαία δόση 266ευρώ το μήνα αν και λαμβάνει μισθό 2.100ευρώ το μήνα. Σε 50 χρόνια και βάλε θα εξοφληθούν!!! Καμία πειθαρχική δίωξη!!!

Επιβραβεύεται για την παρανομία αντί να τιμωρείται!!! Συνεχίζει να είναι Αν. Διοικήτρια σε Νοσοκομείο φάντασμα που έκλεισε εδώ και 17 μήνες και εδρεύει χωρίς αντικείμενο στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Πατρών.

Αναδείξαμε το ζήτημα 3/4/2018. Πέρασαν 6 μήνες και καμία ευαισθησία από το κράτος, την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης. Συνεχίζει να είναι Αν. Διοικήτρια με τα 2.100ευρώ το μήνα και εξοφλεί το χρέος σε μηνιαίες δόσεις 266ευρώ !!! Έγινε χαμός αλλά η κα Παπασπύρου δεν ευαισθητοποιήθηκε!!!" αναφέρει η ανακοίνωση.