Την Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο του Παμπελοποννησιακού σταδίου στην Πάτρα (Κουκούλι), πραγματοποιήθηκε η «αλσοΚίνηση για τη ζωή».

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από το Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας και Ηλείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η «αλσοΚίνηση για τη ζωή» έδωσε την ευκαιρία στους ηλικιωμένους και στα άτομα με αναπηρία που συμμετείχαν να ψυχαγωγηθούν ασκούμενοι και να διασκεδάσουν δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους στον στόχο, το bowling, το μπάσκετ, τους κρίκους.

Η Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, ευχαριστεί τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας για τη δωρεάν παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι, τους αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Πατρών για την υποστήριξή τους στην εκδήλωση, τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους εθελοντές της ομάδας Πανταχού Παρών και τέλος τους επαγγελματίες φυσικοθεραπευτές και τους φοιτητές φυσικοθεραπείας που καθοδήγησαν και εμψύχωσαν τους συμμετέχοντες.