Κέρδισε τους κριτές του διαγωνισμού τραγουδιού "The Voice" η Πατρινή ερμηνεύτρια Δήμητρα Θεοφανίδη με την τέλεια ερμηνεία της.

Η όμορφη Δήμητρα με το τραγούδι Disco Inferno ενθουσίασε τους κριτές, οι οποίοι γύρισαν από τα πρώτα λεπτά της ερμηνείας της. Φάνηκε μάλιστα να το διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια του τραγουδιού.

Η εμφάνιση της Δήμητρας Θεοφανίδη γενικά ξεσήκωσε κριτές και κοινό στο πλατό.

Οι κριτές που θέλησαν να την διεκδικίσουν ήταν η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωστής Μαραβέγιας που γύρισαν τις καρέκλες τους, ενώ και ο Πάνος Μουζουράκης της είπε κολακευτικά λόγια τόσο για την ερμηνεία της όσο και για την εμφάνισή της.


Δήμητρα Θεοφανίδη - Disco Inferno | 16o Blind Audition | The Voice of Greece


Η Δήμητρα ένιωσε οικεία στη σκηνή του Voice, φάνηκε να το ευχαριστιέται και αυτό τη βοήθησε για τις καλές κριτικές που άκουσε.

Οι τρεις κριτές την διεκδίκησαν με πάθος προκειμένου με την πάρουν στην ομάδα τους.

Μάλιστα θέλησαν να μάθουν παραπάνω πράγματα για εκείνη. Η 24χρονη Δήμητρα Θεοφανίδη είναι από την Πάτρα και σπουδάζει στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Όπως η ίδια είπε ασχολείτε με το τραγούδι επαγγελαμτικά τα τευλευτεία 7 χρόνια, ενώ εμφανίζεται σε διαφορες μουσικές σκηνές της πόλης.

Οι κριτές την ρώτησαν εάν είχε πάει να τους δει σε κάποια τους εμφάνιση στην Πάτρα και η Δήμητρα τους είπε πως έχει δει τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη. Την ρώτησαν για το καρναβάλι της Πάτρας και τι ντύθηκε πέρυσι. Αφοπλιστική ήταν η απάντηση της Δήμητρας που τους είπε απλά "άντρας ο Μήτσος"!

Τελικά η όμορφη και ταλαντούχα Δήμητρα Θεοφανίδη αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, απογοητεύοντας τους άλλους δυο κριτές.

Μάλιστα στις φίλες της και στον Γιώργο Καπουτζίδη όταν την ρώτησαν γιατί διαλεξε τον Σάκη Ρουβά είπε απλά "Είναι ο Σάκης". Την Δήμητρα θα την δούμε τώρα στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και είμαστε σίγουροι πως και εκεί θα τα καταφέρει τέλεια.


The Voice: Τα σχόλια στην Δήμητρα Θεοφανίδη