Γοήτευσε και έκανε αίσθηση με την παρουσία της στις Φιλιππίνες, η Πατρινή καλλονή, Χρύσα Ανδρουτσοπούλου, στον διαγωνισμό ομορφιάς που συμμετείχε Miss Earth.

Η απόφοιτος του τμήματος Χημικών του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό που δεν περιοριζόταν απλά και μόνο σε μία πασαρέλα και σε ότι άλλο ταυτίζεται με τα φώτα της μόδας.

Ήταν ένας διαγωνισμός που είχε μεταξύ των σκοπών του να αναδείξει τις κουλτούρες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου, αλλά και ταυτόχρονα έδινε την ώθηση για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και οικολογικής συνείδησης στο ευρύ κοινό.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο βασικός λόγος που πήρε μέρος η Χρύσα Ανδρουτσοπούλου, η οποία σε όλο αυτό το διάστημα της παραμονής της στις Φιλιππίνες - σχεδόν ένα μήνα - έδειξε ότι η ομορφιά και η λάμψη μπορεί να συνδυάζεται με το μυαλό και την οξύτητα του πνεύματος.


Η όμορφη Πατρινή εκπροσώπησε την χώρα μας σε αυτό τον διαγωνισμό και επέστρεψε στην Ελλάδα, κερδισμένη σε εμπειρίες και γνώσεις. Θα μπορούσε, βέβαια, σύμφωνα με τις προβλέψεις πριν από την μεγάλη βραδιά του τελικού και τις εντυπώσεις που είχε αφήσει με την παρουσία της σε ειδικούς, σε ΜΜΕ και στο κοινό να είχε επιστρέψει ακόμα και με το στέμμα.

Όμως αυτό δεν έχει και τόση μεγάλη σημασία. "Σημασία για μένα έχουν οι εμπειρίες που πήρα μέσα από την συμμετοχή μου στον διαγωνισμό αυτόν, αλλά και η προτίμηση που μου έδειξε ο κόσμος αφού στην ψηφοφορία του κοινού ήμουν μέσα στην πρώτη δεκάδα" μας λέει μιλώντας στο patrasevents.gr.

H κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της Μις Γης ήταν αυτή από το Βιετνάμ που βγήκε πρώτη. Όμως για την Χρύσα το ταξίδι της στις Φιλιππίνες και τα όσα έζησε εκεί θα μείνουν για πάντα χαραγμένα μέσα της. "Όλος αυτός ο μήνας θα μου μείνει αξέχαστος! Γνώρισα τόσο κόσμο, έκανα φιλίες, είδα έναν διαφορετικό τρόπο ζωής...". Πράγματα, θα λέγαμε εμείς, πολύ πιο σημαντικά από κάθε στέμμα. 


Στη βραδιά του μεγάλου τελικού το κορίτσι από την Πάτρα έλαμψε πάνω στην σκηνή. Οι διαγωνιζόμενες εμφανίστηκαν ως θεότητες αρχικά και η Χρύση έγινε η θεά Αθηνά της σοφίας και της γνώσης.

Στη συνέχεια τα κορίτσια φόρεσαν βραδινές τουαλέτες και ανέβηκαν πάνω στην πασαρέλα εντυπωσιάζοντας. Η "δική" μας ήταν εξίσσου εντυπωσιακή και με το βραδινή της τουαλέτα, φορώντας μια ξεχωριστή και μοναδική δημιουργία του οίκου Τρανούλη.

Το κοινό έδειξε την προτίμηση του σε αυτή, ακόμα και κατά την διάρκεια της βραδιάς, τα φλας άστραφταν γύρω της, όμως η επιτροπή μάλλον δεν είχε την ίδια άποψη.

Η κοπέλα από το Βιετνάμ κέρδισε τον τίτλο της επόμενης Miss Earth. Παρουσιαστής της έτσι και αλλιώς υπέροχης αυτής βραδιάς ήταν ο James Deakin (American journalist and TV host), ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν διάφορα happeings, αρκετή μουσική και συνοδεύτηκε καλλιτεχνικά από την υπέροχη φωνή του Brian Mc Knight.


"Ήταν σίγουρα μία βραδιά μοναδική, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα τα κορίτσια. Για μένα ο διαγωνισμός αυτός, σε κάθε περίπτωση, ήταν μια μοναδική εμπειρία και σίγουρα βγήκα κερδισμένη μέσα από όλη αυτή την διαδικασία" τονίζει η Χρύσα και ως ένα εκ φύσεως ευγενικό πλάσμα - στοιχείο που για όσους τη γνωρίζουν τη χαρακτηρίζει - δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τον κόσμο που την βοήθησε.

"Ευχαριστώ πάρα πολύ όλον τον κόσμο που με τις κοινοποιήσεις του στα social media με στήριξε!Η στήριξη του στην προσπάθεια που έκανε ήταν συγκινητική και μου έδινε δύναμη. Ευχαριστώ γενικότερα όλους όσους με βοήθησαν αυτό το διάστημα και ήταν δίπλα μου. Ευχαριστώ και εσάς στο patrasevents για τα άρθρα σας..".


(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα της Χρύσας Ανδρουτσοπούλου στο facebook).