Ένταση επικράτησε στα εγκαίνια της υπόγειας διάβασης στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου αντέδρασε έντονα όταν ένιωσε πως ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης δεν του έδινε τον λόγο για να χαιρετήσει.

Αφού αντέδρασε, ο κ. Σπίρτζης τον κάλεσε στο βήμα, με τον δήμαρχο να αντιδρά λέγοντας «δηλαδή, αν δεν διαμαρτυρόμουν, δεν θα μου δίνατε το λόγο;». Κάνοντας και τον σταυρό του, για να δείξει περαιτέρω την αγανάκτησή του, ανέφερε ακόμη ότι είχε ειδοποιήσει από το πρωί τον διευθυντή του υπουργού ότι ήθελε να μιλήσει.

Το επεισόδιο είχε και συνέχεια.

Ενώ έλαβε τον λόγο ξανά ο κ. Σπίρτζης, ο δήμαρχος Μενεμένης τον κατηγόρησε ότι έχει ένα μικρόφωνο μπροστά και δεν σταματάει, γίνεται προκλητικός με αυτά που λέει, ενώ στη συνέχεια απομακρύνθηκε αγανακτισμένος λέγοντας στον κ. Σπίρτζη ότι λέει ψέματα!

Για την ιστορία, πρόκειται για τα εγκαίνια του έργου της κατασκευής υπόγειας διάβασης επί της οδού Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης δυσαρεστήθηκε όταν πήρε τη θέση του στο βήμα ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Στην τελετή παράδοσης βρέθηκε και η υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Στόχος του έργου είναι να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες και να γίνει ασφαλέστερη η κίνηση των πεζών.


Βίντεο: seleo