To νέο E.P. των Gang Run, του Αίνιγμα και του Σόλωνα, δηλαδή, είναι γεγονός.

Το ντουέτο tης ραπ μουσικής σκηνής της Πάτρας που έχει κάνει τη δική του πορεία τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις και κάνοντας αίσθηση με τα τραγούδια του στους φανατικούς αυτού του είδους, κυκλοφόρησε τη νέα του δουλειά. Τα "Κίτρινα Φώτα".

Μια δουλειά που κινείται στο ίδιο μουσικό ύφος, προερχόμενη από το west coast hip hop ήχο, χρησιμοποιώντας εξίσου old school και new school beats.

Αυτό όμως που διαφέρει σε σύγκριση με τις προηγούμενες δουλειές του συγκροτήματος είναι τα λόγια και ο στίχος. Ένας στίχος που ακουμπά στις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω μας και αναφέρεται με καυστικότητα στα κοινωνικά ζητήματα της εποχής, στις νοοτροπίες, στις συνήθειες, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες γενιές.


Gang Run - Διαφυγή (Official Music Video)


Οι ίδιοι οι Gang Run μιλώντας στο patrasevents.gr για τη νέα τους δουλειά και τα Κίτρινα Φώτα τονίζουν:

"Το ύφος της δουλειάς αυτής είναι κυρίως κοινωνικό/προσωπικό με ορισμένες πολιτικές προεκτάσεις χωρίς να λείπουν βέβαια και οι αναφορές στην ελληνική hip hop σκηνή και πραγματικότητα. 

Στόχος μας ήταν να κυκλοφορήσουμε μια δουλειά μέσω της οποίας να εκφράζουμε τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τις απόψεις μας περί του κοινωνικού γίγνεσθαι κατά βάση, αλλά και σχετικά με την κατάσταση του ελληνικού hip hop σήμερα, με την οποία ο κόσμος να μπορεί να ταυτιστεί. Να ακούει δηλαδή ο ακροατής τα κομμάτια και να σκέφτεται ότι οι καταστάσεις που περιγράφουμε τον έχουν απασχολήσει ή τις έχει βιώσει και ο ίδιος".

Το E.P. περιλαμβάνει έξι κομμάτια, οι στίχοι και η ερμηνεία είναι από τους Gang Run, η μουσική παραγωγή από το Αίνιγμα, ενώ η ηχογράφηση, μίξη, master έγιναν από τon JK One στο Mixdown studio στην Αθήνα. Τα εξώφυλλα τα επιμελήθηκε ο Crimson, ενώ το video clip που κυκλοφόρησε με το ΕΡ όσο και τα lyric videos με τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου είναι δουλειά του Παπαφιόγκου.


Gang Run - Κίτρινα Φώτα


Gang Run - Εποχή