Όσο οι διαθέσεις του καιρού αγριεύουν, δημιουργείται η διάθεση για αλλαγές...

Αλλαγές που σχετίζονται με την εμφάνιση μας και κάνουν όλες τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες.

Αναμφίβολα τα μαλλιά είναι μια μεγάλη τάση στην ομορφιά. Καθημερινά βλέπουμε μοντέρνες ιδέες, στυλ και μόδα να αναπαράγεται σε κομμωτήρια.

Η Πατρινή hairstylist Ελπίδα Μαστροκάλου είναι από μόνη της πηγή έμπνευσης. Δεν υπάρχει περίπτωση να επισκεφτείς το κατάστημα και να μην την εμπιστευτείς. Το Golden Chic Hair είναι από τα λίγα κομμωτήρια στην Πάτρα που ξεχωρίζει τόσο για το style του όσο και για την ποιότητα της δουλειάς του.

Η ιδιοκτήτρια Ελπίδα Μαστροκάλου με αστείρευτο πάθος για αυτό που κάνει, δημιουργεί μοντέρνα #hairlooks για όλα τα γούστα.


Tην ρωτήσαμε για τις νέες τάσεις.

Με δεδομένο το γεγονός πως και φέτος κυριαρχούν τα λαμπερά, υγιή μαλλιά επισημαίνει πως η μόδα για το 2018-2019 είναι το κόκκινο χρώμα.

Είναι αυτό που θα φορεθεί πολύ σε όλους τους τομείς της μόδας και φυσικά και στο hairlook μας.

Όπως αναφέρει: «Υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές αποχρώσεις που μπορείτε να επιλέξετε. Οι δυο πιο δημοφιλείς κόκκινοι χρωματισμοί, σύμφωνα με τους διάσημους οίκους μόδας και το Pantone, είναι το Red pear και το Valiant poppy.

Το μεν πρώτο είναι ένα φθινοπωρινό κόκκινο χρώμα σε αποχρώσεις του κρασιού, ενώ το δεύτερο είναι ένας πιο έντονος και σαγηνευτικός τόνος του κλασικού κόκκινου.»


Από την Julianne Moore και την Sophie Turner που με τα κόκκινα μαλλιά τους έγιναν σημείο αναφοράς στο Hollywood μέχρι το "κορίτσι της διπλανής πόρτας" και εσάς τις ίδιες.

Kανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την μεγαλοπρέπεια και τον μαγνητισμό μιας κόκκινης απόχρωσης. Ανανεώστε το χρώμα σας ή προχωρήστε σε μια ριζική αλλαγή.

Το Golden Chic Hair είναι πάντα η καλύτερη πηγή έμπνευσης!