Ένα επεισόδιο που σίγουρα πέρασε πολλά μηνύματα παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές από την συχνότητα του "Open".

Πρόκειται για την σειρά "Ου φονεύσεις" και την τρίτη κατά σειρά πράξη της με τίτλο "Αγέλη", η οποία ήρθε να υπενθυμίσει το δικαίωμα της διαφορετικότητας και το bullying που υφίστανται τα άτομα που συσχετίζονται με αυτή.

Το story ήταν το εξής: "Η Άννα, φοιτήτρια σε ΤΕΙ νοσηλευτικής, συγκατοικεί στη φοιτητική εστία με τη Χρύσα. Στο ίδιο κτήριο μένουν πολλοί ακόμα φοιτητές. Η Άννα είναι αφοσιωμένη στις σπουδές της, λιγομίλητη και επιφυλακτική στις σχέσεις της με τα άλλα παιδιά. Μόνο στη Χρύσα ανοίγεται. Τη συμπαθεί και την εμπιστεύεται. Αλλά και η Χρύσα από την πλευρά της συμπαθεί αυτό το παράξενο κορίτσι που οι άλλοι το θεωρούν «φυτό». Προσπαθεί να την ενθαρρύνει και την παροτρύνει να ανοιχτεί και να επικοινωνήσει και με άλλους φοιτητές. Η Άννα το προσπαθεί αλλά τα πράγματα αντί να φτιάξουν, γίνονται χειρότερα. Γίνεται στόχος μιας ομάδας φοιτητών που είναι αποφασισμένοι να διασκεδάσουν κάνοντάς της δύσκολη τη ζωή. Και τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου".

Στο εν λόγω επεισόδιο πάντως, μια από τις ερμηνείες που καθήλωσαν ήταν αυτή της Πατρινής Λίλας Μπακλέση (Χρύσα), ξεχωρίζοντας για τους δυναμικούς της διαλόγους, το ιδιαίτερο σεξαπίλ της αλλά και για τις συγκινητικές αντιδράσεις που είχε, ιδίως στα τελευταία λεπτά.

Δείτε την "Αγέλη" στο βίντεο που ακολουθεί: