Την ημέρα των γενεθλίων του Γιώργου Σωτηρόπουλου, μια ημέρα που έπρεπε να κυριαρχεί μόνο η χαρά και οι ευχές, αυτή την ημέρα επέλεξε ο χάρος για να αφαιρέσει τη ζωή από τον 39χρονο χαμογελαστό και γεμάτο ζωή Γιώργο, από τον Καρδαμά του δήμου Ήλιδας. Ο Γιώργος έπεσε χθες θύμα τροχαίου στην Αττική βυθίζοντας την οικογένειά του και τους φίλους του στο πένθος.

Απαρηγόρητη η οικογένεια

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αγόρια της οικογένειας του Γιάννη και της Τριανταφυλλιάς Σωτηροπούλου, της δραστήριας γυναίκας στον Καρδαμά, που από τον τοπικό Σύλλογο Γυναικών και από την θέση της γραμματέως προφέρει σπουδαίο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο.

Απαρηγόρητοι τα αδέλφια του Χρήστος, ο π. Νικόλαος, εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Καρδαμά και ο Δημήτρης. Η είδηση του θανάτου του μικρού τους Γιώργου έπεσε σαν κεραυνός χθες ο πρωΐ στην ήσυχη κοινωνία του Καρδαμά. Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει την τραγική είδηση του χαμού του χαμογελαστού παιδιού που ζούσε τόσο στο Καρδαμά όσο και στην Αθήνα όπου εκεί στη Φιλαδέλφεια άφησε την τελευταία του πνοή από εκτροπή του δικύκλου που οδηγούσε.

Τελευταίο ταξίδι στην Τζέντα

Ο 39χρονος Γιώργος, ναυτικός στο επάγγελμα είχε επιστρέψει πριν από μία εβδομάδα από την Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Μετά τον Καρδαμά όπου είδε τους γονείς του και τα αδέλφια του αναχώρησε για την Αθήνα όπου εκεί όμως παραμόνευε ο θάνατος, ανήμερα των γενεθλίων του.

ΠΗΓΗ: patrisnews