Λύτρωση για την Παναχαϊκή στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Η ομάδα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα στον αγώνα που έδωσε με την Σπάρτη, την Δευτέρα, στο γήπεδο της Αγυιάς, μετά από μία μέτρια εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Τη λύση την έδωσε στο 82' με ένα αριστοτεχνικό φάουλ ο Αργυρόπουλος, κάνοντας το 1-0 και χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Ήταν ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν να πάρει η Παναχαΐκή για να ανεβάσει την ψυχολογία της και να συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με άλλον αέρα. Τη νίκη αυτή χάρηκαν οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της ομάδας που έκαναν έντονη την παρουσία τους στο γήπεδο, δείχνοντας ότι η "κοκκινόμαυρη" κερκίδα δεν έχει χάσει ποτέ την δυναμική της.

Η Παναχαϊκή πέρα από το γκολ είχε και σημαντικές ευκαιρίες με τον Μωραΐτη στο 12' και στο 37', αλλά και ένα δοκάρι με τον Ελευθεριάδη στο 58'. Δίκαιη πάντως νίκη για την Πατρινή ομάδα που μπορεί να είχε την τόσο καλή απόδοση, όμως ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (46' Πολίμος), Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πλέγας (46' Αργυρόπουλος) , Παπατόλιος, Κολ, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης (63' Κυνηγόπουλος). 

Σπάρτη (Τσέρισοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέφ, Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος, Καινούργιος (58' Αρώνης, Σαραντόπουλος, Μαντζίρης (73' Καψάσκι).