Ηλεκτρονικές θα είναι από εδώ και στο εξής οι υπηρεσίες του Ειρηνοδικείου Πατρών, έχοντας προχωρήσει πλέον στην δημιουργία της δικής του σελίδας στο διαδίκτυο.

Το Ειρηνοδικείο ξεκινά έτσι την λειτουργία των ηλεκτρονικών του υπηρεσιών μέσα από την επίσημη σελίδα που έχει στο διαδίκτυο (www.eirinodikeio-patras.gov.gr) μια σελίδα που θα αφορά τους πολίτες, τους δικηγόρους, αλλά και τους υπαλλήλους του.

Οι πολίτες στην σελίδα αυτή θα ενημερώνονται για την εξέλιξη των υποθέσεων τους, για τις αποφάσεις του δικαστηρίου και για τις διαδικασίες του Ειρηνοδικείου Πατρών (επιλογή "Υπηρεσίες" στο μενού) ενώ θα μπορούν να μεταφορτώσουν πρότυπα εντύπων, αιτήσεων κ.α. αλλά και να αναζητήσουν αν έχει εκδοθεί απόφαση για την υπόθεσή τους (απαιτείται ο αριθμός κατάθεσης).

Οι δικηγόροι από την δική τους πλευρά θα μπορούν να ανακτήσουν λεπτομέρειες  και πληροφορίες για τις υποθέσεις των πελατών τους, γράφοντας on line τα στοιχεία τους, μέσω του αριθμού κατάθεσης, προχωρώντας στην ταυτοποίηση τους.

Η σελίδα αυτή έγινε στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών του Ειρηνοδικείου. Θυμίζουμε ότι ήδη από τις αρχές του 2018 έχει ξεκινήσει η εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που αποτελούν μία από τις δικαιοδοσίες του Ειρηνοδικείου.