Η Παναχαϊκή επιστρέφει στο γήπεδο της Αγυιάς και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει στο πρωτάθλημα και μαζί της θα έχει αυτή τη φορά τους οργανωμένους οπαδούς της για να σταθούν στο πλευρό της, στην προσπάθεια που κάνει στο ματς με την Σπάρτη για να πάρει τη νίκη. 

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα που έδωσε η ομάδα με τον Ολυμπιακό οι οπαδοί απείχαν αφού ως στάση διαμαρτυρίας αφού ο αγώνας έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. 

Οι Nortenos Patras προχώρησαν στην εξής ανακοίνωση τονίζοντας: "Κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται, με την φανέλα, μόνο. Η πρόσφατη εμπειρία με τον Aιγινιακό ελπίζουμε να έγινε μάθημα.

Δεν παραβλέπουμε το γεγονός, ότι είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος άλλα απαιτούμε να ματώσουν την φανέλα, άπαντες. Δευτέρα στις 3 μ.μ., ραντεβού στο Σπίτι μας, για την νίκη! Όλο κοντά. 

Υ.Γ. Η αξιοπρέπεια κερδίζει την κοροϊδία, πάντα. Ότι σχεδιάστηκε από κάποιους, που ουδεμία επαφή δεν απέκτησαν ποτέ, με τον κόσμο της Παναχαϊκής για Παμπελοπονησιακό Στάδιο πήγε στον βρόντο. 

Αρκετά, όμως, με την εσωστρέφεια των τελευταίων ημερών. Εμείς, κοιτάζοντας, αποκλειστικά, το συμφέρον της Παναχαϊκής κοιτάμε μπροστά. Αλλά, σε οποιαδήποτε μελλοντική απόφαση ενάντια στα συμφέροντα της Παναχαϊκής εμείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, πάντα !!!

Ασπίδα της ομάδας είναι οι οπαδοί! Μόνο Παναχαϊκή".