Οι Corrosive Influence είναι η Πατρινή μπάντα που κατάφερε και πήρε μία θέση στο φεστιβάλ του Schollwave Festival 2018, ανεβαίνοντας στην σκηνή και τραγουδώντας live μπροστά σε χιλιάδες κόσμου.

Πρόκειται για τους Γιώργο Μουστάκα, Νίκο Βουτσινά, Λευτέρη Κολοκυθά και Δημήτρη Μπουζιώτη, τέσσερα νέα παιδιά που ένωσαν την αγάπη τους για τη μουσική και ειδικότερα για το μέταλ και δημιούργησαν ένα συγκρότημα που βγάζει ένα δυναμισμό που σε κεντρίζει.

Οι Corrosive Influence είναι ένα μια μπάντα που παίζει thrash metal, το οποίο αποτελεί το πιο γνωστό και δημοφιλές είδος της μέταλ μουσικής, σε μία πόλη όπως είναι η Πάτρα, που έχει πολλά και διαφορά ακούσματα που τα οποία όμως πολλές φορές δεν αποκλίνουν μεταξύ τους και μοιάζουν να προέρχονται από την ίδια πηγή.  

"Αυτό που μας ένωσε είναι η κοινή μας αγάπη για αυτό που κάνουμε και το σταδιακό δέσιμο με το πέρασμα του καιρού" τονίζουν μιλώντας στο patrasevents.gr για την πορεία τους.


Η metal είναι μία μουσική που επηρεάζει αρκετά τις σύγχρονες γενιές των νέων στις μεγάλες πόλεις του εξωτερικού, ενώ στην Πάτρα υπάρχουν πάντα οι φανατικοί της φίλοι που την αγαπούν και την ακολουθούν πιστά.

"Η επιρροή που ασκεί στον καθένα, το κάθε είδος μουσικής, αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό" τονίζουν τα μέλη του συγκροτήματος. "Σίγουρα όμως, είναι ένα είδος μουσικής που βγάζει ένταση, δυναμισμό και επανάσταση".

Ακολουθώντας αυτό το είδος της μουσικής, σε μία πόλη όπως είναι Πάτρα ήξεραν από την αρχή ότι ο δρόμος δεν είναι και τόσο εύκολος για αυτούς. "Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά η επιμονή και το πάθος για αυτό που κάνουμε τις ξεπερνούν.

Αυτό που πραγματικά λείπει από την Πάτρα, είναι τα σωστά μέρη για live, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τις προϋποθέσεις, ώστε να μπορούμε και εμείς να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό" τονίζουν και συμπληρώνουν αφήνοντας και τα "βέλη" τους για καταστάσεις που έχουν συναντήσει:

"Γενικά, καλό θα ήταν επιτέλους να γίνει κατανοητό το γεγονός ότι αυτό που κάνουμε εμείς αλλά και η κάθε μπάντα, απαιτεί χρόνο, χρήμα και θυσίες και γι'αυτό δεν μπορούμε, ούτε να συμβιβαζόμαστε πάντα με το μέτριο, ούτε και να "χαρίζουμε" τζάμπα αυτό για το οποίο έχουμε κοπιάσει και αγαπάμε".


Corrosive Influence - Society (Official Lyric Video)


Το Schoolwave για αυτούς ήταν μια όμορφη και αρκετά εποικοδομητική εμπειρία από πολλές πλευρές. Δεν μένουν όμως σε αυτή. 

"Στα άμεσα σχέδιά μας είναι ένα νέο video clip, το οποίο φτάνει πραγματικά σύντομα και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση του πρώτου μας άλμπουμ".

Όσο για τις εμφανίσεις και τα live που είναι να δώσουν έχουν προγραμματιστεί αρκετά τόσο στη Πάτρα, όσο και σε άλλες πόλεις. Το όνειρο τους, άλλωστε, πάνω σε αυτό που κάνουν, δεν έχει όρια και φράγματα. Και μας το ξεκαθαρίζουν: "Το όνειρο μας είναι να φτάσουμε στην κορυφή"! 



Corrosive Influence - Repulsive Fear (Official Video)