Η Τζένη Θεωνά μόλις μπήκε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η ηθοποιός που έχει συζητηθεί πολύ τις τελευταίες μέρες, μίλησε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας πολλές λεπτομέρειες ενώ δε δίστασε να μας πει και πώς ανακοίνωσε στον σκηνοθέτη της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, το γεγονός πως είναι έγκυος.

Η ηρωίδα την οποία υποδύεται στη σειρά είναι επίσης έγκυος άρα δεν θα έχει πρόβλημα με τη δουλειά της, κάτι που την ησύχασε αρκετά και δεν της δημιούργησε άγχος.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μου ήρθε λίγο ξαφνικό αλλά δεν ήταν καθόλου σοκ. Αν μας ρωτούσες ένα χρόνο πριν ήμασταν απροετοίμαστοι, αλλά φλερτάραμε και με το ενδεχόμενο, δεν ήμασταν αρνητικοί. Ήταν και ο Δήμος πάρα πολύ χαρούμενος και αυτό με συγκίνησε πάρα πολύ, ποτέ δεν είπε κάτι, να έχει δεύτερες σκέψεις. Εκείνος έλειπε σε περιοδεία όταν έμαθα πως είμαι έγκυος και δεν μπορούσα να κρατηθώ, του το ανακοίνωσα από το τηλέφωνο... Να το πω σε κάποιον άλλο πριν από τον Δήμο; Στην οικογένεια είναι όλοι πολύ χαρούμενοι ακόμα και η μαμά του Δήμου, η οποία έχει πάρα πολλά εγγόνια».

Λίγο αργότερα δεν δίστασε να μιλήσει για το άγχος που είχε στην αρχή αναφέροντας: «Στην αρχή είχα πανικό γιατί διάβαζα έρευνες και μελέτες. Μετά μου είπαν να μπαίνω στο internet να διαβάζω ειδήσεις και κουτσομπολιά και όχι αυτά τα πράγματα για να ηρεμήσω», ενώ ανέφερε πως ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο όνομα που θα δώσουν στο μωράκι τους.

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα όλα όσα είπε...


Η Τζένη Θεωνά στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης