Μετά τον πολιτικό γάμο που είχαν κάνει πριν από λίγα χρόνια, ο Γιώργος Λαμπρόπουλος και η Χριστίνα Αθανασοπούλου, ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια που προέρχονται από το χώρο του αθλητισμού, έκαναν και το θρησκευτικό.

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, ποδοσφαιριστής με σημαντική καριέρα πίσω του, ντύθηκε και πάλι γαμπρός, ενώ η Χριστίνα Αθανασοπούλου η βετεράνος πρωταθλήτρια της πυγμαχίας φόρεσε αυτή τη φορά το νυφικό της και έλαμπε από ευτυχία.

Πρωταγωνιστής όμως του μυστηρίου δεν ήταν κανένας από τους δύο. Πρωταγωνιστής ήταν η μικρή τους πριγκίπισσα που βαπτίστηκε και πήρε το όνομα Ιωάννα. Ο γάμος και η βάπτιση έγιναν στον Άγιο Νικόλαο Νιφορεΐκων, με κουμπάρους τον Μίλτο Μπεκίρη και την αδελφή της νύφης, Μαρία Αθανασοπούλου. 

Στα παραλειπόμενα της τελετής ήταν ότι η μαμά και η μικρούλα φορούσαν το ίδιο φόρεμα, ενώ ο Γιώργος Λαμπρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και αφού τις περίμενε για περισσότερο από μισή ώρα, τις αγκάλιασε και τις δύο.

Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο γνωστό εστιατόριο «Το Πιθάρι» του Κώστα Αγγελόπουλου στο Καλαμάκι.