Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού "Γυναίκα" φιγουράρει η Έλλη Τρίγγου.

Η Πατρινή ηθοποιός που αυτή την περίοδο παίζει στον Ερωτευμένο Σαίξηρ του Γιάννη Κακλέα, στο πλευρό του Αιγιώτη Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, μίλησε στο περιοδικό για τη ζωή της, αλλά και για την καριέρα της.

Το περιοδικό παρουσιάζει την ηθοποιό που πρωτοείδαμε στο φιλμ "Suntan" ως hot πρωταγωνίστρια και την χαρακτηρίζει supergirl, κυκλοφορώντας στα περίπτερα με το εξώφυλλο της. Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό τόνισε για την απόφαση της να γίνει ηθοποιός: "Δεν ήταν παιδικό μου όνειρο. Είχα ανησυχίες και αισθάνομαι πως το επάγγελμα του ηθοποιού λειτούργησε σαν δίαυλος επικοινωνίας με τον εαυτό μου. Δηλαδή, ήθελα να βρω έναν τρόπο να εκφραστώ και να επικοινωνήσω όλα αυτά που με «έκαιγαν».

Πάντα ήθελα να καταλάβω γιατί και πώς σκέφτονται οι άνθρωποι, πώς παίρνουν τις αποφάσεις τους, με ποια κριτήρια. Ήθελα μέσα από τους άλλους να καταλάβω εμένα. Αντιλαμβάνεσαι μέσα από την τέχνη, επειδή έχει μία πολύ προσωπική κατάθεση. Δεν μπορείς να αποφύγεις να συναντηθείς με αυτό που είσαι".

Μιλώντας για την κατάσταση στην χώρα μας τόνισε: "Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και όταν τρελαίνομαι και πληγώνομαι με αυτά που βλέπω προσπαθώ να βγάζω τον εαυτό μου λίγο απέξω και να κοιτάζω πιο «οικουμενικά» τα πράγματα, να μη βλέπω μόνο τη στιγμή, γιατί αν πάρεις τις στιγμές θα σου σηκωθεί η τρίχα. Συνολικά έχω την αίσθηση –και δεν θέλω να πιστεύω ότι ονειροβατώ– ότι τα πράγματα στην ανθρωπότητα πάνε καλύτερα, υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε σχέση, για παράδειγμα, με πέντε αιώνες πριν. Πώς ήταν η θέση της γυναίκας πριν από κάποια χρόνια, πόσοι πόλεμοι γίνονταν...

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ανάπτυξη και η εξέλιξη είναι πολύ αργή διαδικασία. Ο κόσμος αλλάζει πολύ αργά. Παράλληλα, σκοτώνονται άνθρωποι εν ψυχρώ, άλλοι φοβούνται, σκέφτομαι τι έχουμε να προσφέρουμε εμείς σε όλη αυτή την κατάσταση. Προσπαθώ να διατηρώ την αισιοδοξία ότι τα πράγματα εξελίσσονται θετικά. Άλλες φορές φρικάρω τελείως και θέλω να κλειστώ σε μια μαύρη τρύπα. Μετά συνειδητοποιώ την ευκολία αυτής της απόφασης, σηκώνομαι και συνεχίζω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον εαυτό μου και τους άλλους. Αυτή είναι η απάντηση για την κατάσταση που βιώνουμε".


Η Έλλη Τρίγγου στο εξώφυλλο του περιοδικού ΓΥΝΑΙΚΑ

Όσο για το αν θα γίνει μεγάλη σταρ και πώς θα το πώς θα το διαχειριστεί; "Δεν έχω φανταστεί συγκεκριμένα πράγματα για το πώς θα εξελιχθεί η τωρινή κατάσταση. Για την ώρα, αισθάνομαι σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Προσπαθώ να είμαι επαγγελματίας και να στέκομαι απέναντι στις περιστάσεις αντάξια, και ταυτόχρονα ανακαλύπτω τα πάντα με παιδικότητα και χαρά. Ξέρω, γνωρίζοντας τον εαυτό μου, πού μπορώ να με φανταστώ, ποιον δρόμο να ακολουθήσω που με κάνει να νιώθω όμορφα και τι να αποφεύγω, είτε αυτό λέγεται δημοσιότητα, είτε αποτελεί τα υπόγεια των θεάτρων, είτε είναι το εξωτερικό ή τα βουνά".