Σε τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, δίπλα στα Διόδια Καλαμακίου στον Ισθμό, έμελλε να κοπεί το νήμα της ζωής για τον 82χρονο Θανάση Ρέβελο από το Πράσινο του δήμου Πύργου και την 85χρονη σύζυγό του, Ευσταθία Κουρή, με καταγωγή από τη Μίνθη Ζαχάρως.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 82χρονος με κατεύθυνση από Αθήνα προς το εξοχικό τους στο Λουτράκι, με συνεπιβάτιδα τη σύζυγό του, εξετράπη από την πορεία του λόγω άγνωστης αιτίας στο 73ο χλμ της Παλιάς Εθνικής Οδού, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και που οδηγούσε ένα 41χρονος, όπως αναφέρει το patrisnews.

Η σύγκρουση ήταν τέτοιας σφοδρότητας, που οι δύο Ηλείοι επιβαίνοντες βρήκαν ακαριαίο θάνατο και απεγκλωβίστηκαν νεκροί από τους πυροσβέστες της ΠΥ Κορίνθου μέσα από το διαλυμένο αυτοκίνητο. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Κορίνθου.

Η είδηση του τραγικού θανάτου των δύο Ηλείων σκόρπισε τη θλίψη τόσο στο Πράσινο, όπου έμεναν και απ’ όπου καταγόταν ο Θανάσης Ρέβελος, όσο και στη Μίνθη, απ’ όπου καταγόταν η Ευσταθία Κουρή.

Αμφότεροι ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί και συμπαθείς στους συγχωριανούς τους. Ο 82χρονος Θανάσης Ρέβελος ήταν συνταξιούχος του Υγειονομικού και η Ευσταθία Κουρή συνταξιούχος νοσηλεύτρια και είχαν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.


Βίντεο: korinthostv