Είναι νέα, ωραία και ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Νάντια Κοντογεώργη εκτός όμως από την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης παραδέχεται σε συνέντευξή της πως θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και να αποκτήσει ένα παιδί.

Τι θέλεις να σου φέρει η ζωή;

«Το επόμενο βήμα να είναι εξελικτικό, γιατί καμιά φορά αισθάνομαι ότι μπορεί να επαναλαμβάνομαι, εγώ σε μένα, όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και στα της ζωής».

- Όσο περνάει ο καιρός σκέφτεσαι ένα παιδί στη ζωή σου;

«Ναι, το σκέφτομαι ένα παιδί όσο περνάει ο καιρός, αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας αυτά τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι έχω έρθει πιο κοντά στην ιδέα. Η συντροφικότητα είναι απαραίτητη. Μου αρέσει πάρα πολύ η μοναχικότητα μου, την απολαμβάνω, τη θεωρώ αναντικατάστατη, οπότε τη συντροφικότητα  την ορίζω ως χεράκι-χεράκι με τη μοναχικότητα μου».

 -Έχεις καταφέρει να διαχειριστείς τη δημοσιότητα με τον τρόπο που ήθελες;

«Νομίζω ναι. Η δημοσιότητα μου έχει συμπεριφερθεί θετικά. Έχω οριοθετηθεί και είμαι σωστή απέναντι σ' αυτό. Απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα, πάντα την απολάμβανα και είμαι ευγνώμων, γιατί ο κόσμος με αντιμετωπίζει πολύ θετικά, θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα το οτιδήποτε», σχολιάζει στο ΛΟΙΠΟΝ.