Η Φωτεινή Πετρογιάννη την οποία παρακολουθούμε στο πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε γίνεται!, είναι από τους ανθρώπους που δεν μασούν τα λόγια τους. Πώς θα αντιδρούσε αν της πρότειναν να αναλάβει δική της εκπομπή και πόσο την επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης; Η ίδια απαντά σε όλα... 

Νιώθεις έτοιμη να αναλάβεις το τιμόνι μιας εκπομπής;

Η αλήθεια είναι ότι το θεωρώ πολύ µεγάλη ευθύνη. Μεγάλα καράβια, µεγάλες φουρτούνες! ∆εν αισθάνοµαι ακόµη έτοιµη, ούτε τόσο αναγνωρίσιµη για να κάνω δική µου εκποµπή. Είναι πολύ νωρίς για µένα να συζητάω τέτοια πράγµατα. ∆εν είναι όλοι φτιαγµένοι για κεντρικοί παρουσιαστές. Μπορεί να περάσουν τα χρόνια και να είσαι ένας πολύ καλός δεύτερος ή τρίτος. Είναι και αυτός ένας πολύ σηµαντικός ρόλος. ∆εν µπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα αυτή τη στιγµή αν θα ήθελα να είµαι παρουσιάστρια µιας εκποµπής.

Θεωρείς ότι υπάρχουν υπερτιμημένοι παρουσιαστές;

Ναι, πιστεύω ότι κάποιοι θα ήταν καλύτεροι σε δεύτερο ρόλο, και για τους ίδιους και για τις εκποµπές τους.

Μπήκατε σε μια δύσκολη ζώνη και ανακατέψατε την τράπουλα. Τα νούμερα τηλεθέασης σας δημιουργούν άγχος;

Είναι η σωστή παρουσιάστρια, στο σωστό κανάλι και στη σωστή ζώνη. ∆εν αγχωνόµαστε καθόλου.

Πλέον τα κανάλια δεν δίνουν πολλές ευκαιρίες στις εκπομπές. Αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια;

Νοµίζω ότι όλοι µας έχουµε τη µία και µοναδική ανασφάλεια: ότι αύριο µπορεί να µην έχουµε δουλειά. Ειδικά στην ψυχαγωγία τα πράγµατα είναι πιο σκληρά. Η δουλειά µας είναι δύσκολη. Κάθε καλοκαίρι δεν ξέρεις τι θα κάνεις την επόµενη σεζόν. Οποιος δεν µπορεί να το αντέξει αυτό µάλλον πρέπει να αλλάξει δουλειά ή να περάσει πίσω από τις κάµερες.

Εσένα τι σου προσφέρει το να είσαι μπροστά στις κάμερες;

Εγώ το έχω συνδέσει µε την εξέλιξη στη δουλειά µου. ∆ουλεύω 15 χρόνια ως δηµοσιογράφος και πιστεύω ότι αναγνωρίστηκε κάπως ότι έχω δουλέψει τόσο σκληρά. Μου αρέσει πολύ η επικοινωνία µε τον κόσµο. Από την άλλη, βέβαια, όταν είσαι µπροστά από τις κάµερες, είσαι ανοιχτός στην κριτική.

Πηγή: Realnews