Ήταν πριν από τρία χρόνια που ο κόσμος του συνετρίβη με τον χαμό της πολυαγαπημένης του συζύγου από καρκίνο. Όταν μπήκε η Κέιτ Ράιτ στη ζωή του, στην αρχή του 2017, έφερε ξανά το χαμόγελο και την αισιοδοξία. Αγκάλιασε τρυφερά τα τρία του παιδιά που υπέφεραν ακόμη από την απώλεια της μητέρας του και κατάφερε να επουλώσει τα δικά του τραύματα.

Έτσι τρία χρόνια μετά, ο Ρίο Φέρντιναντ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του παρουσία των τριών παιδιών του. "Πώς θα μπορούσε η απάντηση να μην είναι ναι;" έγραψε εκείνη στον λογαριασμό της στο instagram αποκαλύπτοντας τη χαρμόσυνη είδηση.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2017. Έτσι περίπου δύο χρόνια μετά ήξεραν και οι δύο τι θέλουν. Εκείνη είναι 27 χρονών κι αυτός 39. Ήδη συζητούσαν για την απόκτηση παιδιού και το ίδιο ήθελαν και τα τρία παιδιά του Φέρντιναντ.


Η πρόταση έγινε σε οικογενειακές διακοπές στο Άμπου Ντάμπι και ουσιαστικά η Κέιτ παντρεύεται ολόκληρη την οικογένεια του πρώην άσου της Μάντσεστερ που την υπεραγαπά.

Η σύζυγος του Φέρντιναντ πέθανε το 2015 σε ηλικία 34 ετών πάσχοντας από καρκίνο του μαστού. Η Κέιτ παραδέχτηκε ότι η θέση της μητέρας είναι αναντικατάστατη και η ίδια δίνει μάχη για να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη της.