Έχοντας την χαρά να συνεργαζόμαστε φέτος με μια αξιόλογη δασκάλα σύγχρονου,μοντέρνου,hip hop και musical χορου, την κ.Σύλβια Καρτέρη, ετοιμάσαμε για όλους εσάς που θα θέλατε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα δύο ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα γνωριμίας που σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Πρώτη ώρα για εφήβους και ενήλικες είναι το MUSICAL!
Λίγα λόγια σχετικά με το μάθημα:
Το μάθημα μιούζικαλ συνδυάζει χορό και τραγουδι,δουλεύει την αυτοπεποίθηση,την αυτοέκφραση και την υποκριτική ικανότητα. Ειναι θεματικό μάθημα και μέσω αυτού οι χορευτές θα έρθουν σε επαφή με τα μεγάλα αριστουργήματα του διεθνούς ρεπερτορίου.

Δεύτερη ώρα για εφήβους και ενήλικες είναι το MODERN JAZZ!
Λίγα λόγια σχετικά με το μάθημα:
Το μάθημα μοντέρνου χορού περιλαμβάνει ασκήσεις και βηματολόγιο που διδάσκουν την τεχνική που απαιτείται προκειμένου να καλλιεργηθεί η εναρμόνιση κινήσεων και μουσικής.Στο τελος του μαθήματος δημιουργείται μια χορογραφία με το βηματολόγιο το οποίο έχει ήδη διδαχθεί,προκειμένου να αναπτυχθεί η χορευτικότητα και η εκφραστικότητα.

Έξτρα δώρο της ημέρας: Για όποιον κάνει την εγγραφή του την ημέρα των δωρεάν μαθημάτων κερδίζει για τον πρώτο μήνα 50% έκπτωση στα δίδακτρα!!! (Τα μαθήματα θα γίνουν στην κεντρική μας σχολή).

Σας περιμένουμε στην όμορφη οικογένεια της Keep Dancing και μην ξεχνάτε ότι ένα βήμα είναι αρκετό μέχρι το επόμενο!
Πληροφορίες στα: 2610 455913 & 2610 277677 καθημερινα 5-10μ.μ.