Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Zombie Fest στο Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, γιορτάζοντας το φετινό Halloween.

Το βράδυ του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου δεκάδες ζόμπι ξεχύθηκαν από το House of Fear BODIES, σύρθηκαν στο πάρκο κι ανέβηκαν στα παιχνίδια ανατριχιάζοντας τους ανυποψίαστους επισκέπτες.

Ζωντανοί νεκροί κάθε ηλικίας, πλάσματα τρομακτικά, εμπνευσμένοι από ταινίες και σειρές τρόμου περπάτησαν σε όλο το πάρκο, πλησίασαν τον κόσμο σκορπώντας τρόμο αλλά και διασκέδαση!

Μαζί και πλήθος κόσμου που ήρθε στο Allou! να πάρει μέρος στην παρέλαση των ζόμπι αλλά και να δει από κοντά μοναδικές μεταμφιέσεις νεκροζωντανών!

Μετά την παρέλαση ακολούθησαν θεματικά happenings όπως μουσικά δρώμενα, flash mob και live stream παιχνιδιών τρόμου με γνωστούς youtubers κρατώντας έτσι το Halloween κλίμα της βραδιάς μέχρι αργά.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορευτές-ζόμπι της σχολής χορού Boogalloo Dance Company και τους make-up artists της Atelie De Beaute για την πολύτιμη συνδρομή τους στο Zombie Fest.

Δείτε τι έγινε 


Zombie Fest 2018 @ Allou! Fun Park