Ο καρκίνος νικιέται.

Σημαντικό μήνυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου έστειλε η Έλενα Κονιδάρη, μιλώντας σε εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στο Αίγιο που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τα παραρτήματα της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πατρών και Αιγίου.

Στον χαιρετισμό της η κυρία Κονιδάρη έκανε αναφορά στην σημασία της πρόληψης η οποία αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα θωράκισης του ανθρώπου απέναντι στην ασθένεια και τόνισε ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση τόσο από τους πολίτες όσο και από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας προς αυτή την κατεύθυνση.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «ο καρκίνος νικιέται» στέλνοντας το μήνυμα ότι η επιστήμη με ισχυρό σύμμαχο την ανθρώπινη πίστη και μαχητικότητα μπορούν να σηκώσουν τείχη απέναντι στην επιθετικότητα της ασθένειας.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση που είχε σαν θέμα «Ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου» πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των κοινωνικών δραστηριοτήτων της ΔΗΜΤΟ  ΝΔ Αιγιάλειας.

Χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Πατρών Νατάσα Ράγιου και ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος Νίκος Μαγκανιώτης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον καρκίνο του μαστού.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο ομότιμος καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Κούκουρας και η διευθύντρια της Ογκολογικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Αθηνά Χριστοπούλου.