Μετά το χθεσινό ρεπορτάζ του Patrasevents.gr για το "μπάλωμα" σε λακκούβες που έγινε στην περιοχή Ταραμπούρα και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Τείσωνος και Αρχελάου, το έργο είχε και συνέχεια.

Όπως μας ανέφεραν οι κάτοικοι σήμερα ως δια μαγείας "έκλεισε" με πίσσα και μια τρίτη λακκούβα (η πιο μεγάλη). Βέβαια μην φανταστείτε ότι το πρόβλημα του οδοστρώματος λύθηκε...

Τώρα οι λακκούβες που "μπαλώθηκαν" είναι τρεις και άλλες 23 που υπάρχουν "ανοιχτές" και θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή των δικυκλιστών που περνούν από το σημείο.

Για προχειροδουλειά κάνουν λόγο οι κάτοικοι. Όπως μας επισημαίνουν αυτές οι έργασιες γίνονται μόνο για τα μάτια του κόσμου, αφού όπως τονίζουν με τις πρώτες βροχές, η πίσσα θα φύγει και οι λακκούβες θα εμφανιστούν και πάλι.

Ζητούν μια πιο μόνιμη λύση και αυτή δεν είναι άλλη από την πλήρη ασφαλτόστρωση του συγκεκρινέμου τμήματος του δρόμου που όπως υπογραμμίζουν δεν είναι ούτε 100 μέτρα.


Πάτρα: Το "μπάλωμα" στους δρόμους συνεχίζεται Πάτρα: Το "μπάλωμα" στους δρόμους συνεχίζεται Πάτρα: Το "μπάλωμα" στους δρόμους συνεχίζεται Μόλις χθες πριν "κλείσουν" τη λακκούβα

Μόλις χθες πριν "κλείσουν" τη λακκούβα