Ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Μαχητές" σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά για να γνωρίσετε την "Playlist" του Γιώργου Περρή

Τα τραγούδια που αγαπάμε τα βάζουμε σε λίστες και τα χαρίζουμε στους αγαπημένους μας. Αυτή την εφηβική συνήθεια, τη δική του "Playlist", θα μοιραστεί μαζί μας ο Γιώργος Περρής στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.
Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου δίσκου του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τη Λίνα Νικολακοπούλου, με τις αποσκευές του γεμάτες με τραγούδια της δισκογραφίας του, αλλά και αυτά που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του, ο Γιώργος Περρής δημιουργεί μία playlist που ενώνει πολλά διαφορετικά μουσικά χρώματα και γλώσσες. Η συναυλία του στην Πάτρα  σε συνδυασμό με το αυτοσαρκαστικό χιούμορ που χαρακτηρίζει τον Γιώργο επί σκηνής καθώς και τις προβολές βίντεο που συνοδεύουν κάποια από τα τραγούδια, υπόσχονται χαρά, συγκίνηση και πολύ τραγούδι.
 «Ήθελα όπως στην παλιά καλή εποχή, να τραγουδήσω μόνο τα τραγούδια που με αγγίζουν πραγματικά, χωρίς την πίεση κάποιας θεματικής ενότητας, παρά μόνο το τι επιλέγει η καρδιά» γράφει ο ίδιος.
Άλλωστε από καρδιάς εργάζονται τόσο χρόνια οι "Μαχητές" με μοναδικό στόχο να βελτιώσουν τις συνθήκες εκπαίδευσης, απασχόλησης και διαβίωσης των ατόμων με νοητική υστέρηση.

Οι "Μαχητές" σας περιμένουν σε αυτό το ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στις 21.00 το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.   

Τιμή εισιτηρίου: 15 € Πλατεία – 10 € Εξώστης

Σημεία Προπώλησης: ticketservices.gr, Public, Οπτικά Καραμούζης και Βιβλιοπωλείο Ροδοπούλου (Κανάρη 48-52)