Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά...

Ο Γιώργος Ρώρος, είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο άνθρωπος που θα τεθεί επικεφαλής από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο ψηφοδέλτιο της ΡΑΠ, διεκδικώντας τον δημαρχιακό θώκο στην Πάτρα.

Το πρόσωπο του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου έδειξε και ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στην Πάτρα, σε εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο κ. Σκουρλέτης απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα, τονίζοντας ότι είναι εδώ και να συζητήσουν και να κουβεντιάσουν από κοινού όλες τις προτάσεις και τις σκέψεις που υπάρχουν, ενώ αναφερόμενος στο πρόσωπο του κ. Ρώρου, δήλωσε ότι είναι ένας καλός παράγοντας της Πάτρας, που γνωρίζει την πόλη και την αγορά της και που θα μπορούσε να ήταν μια γειωμένη αυτοδιοικητική πρόταση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλήξει να προτείνει το πρόσωπο του για να διεκδικήσει την δημαρχία της Πάτρας. Το μόνο που απομένει, όπως αναφέρουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η επίσημη ανακοίνωση του ονόματος του Γιώργου Ρώσου για τον Δήμο.