Έγινε η συνέντευξη τύπου της Παναχαϊκής για την φετινή χρονιά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Μπακαλάρο, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κώστα Κατσουράνη να μιλάνε στους δημοσιογράφους για τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Αυτό που φάνηκε μέσα από τα όσα είπαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής της ήταν ότι υπάρχει μία διάσταση απόψεων μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιρικού τμήματος, σε ότι αφορά τουλάχιστον το μακροπρόθεσμο πρόγραμμα της ομάδας, από την στιγμή που τα όσα είχε υποσχεθεί στους φιλάθλους η Παναχαΐκή Συμμαχία για ένα σχέδιο που θα μπορέσει να δώσει στην Παναχαΐκή την ώθηση για να την καθιερώσει στις ισχυρές ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας στην πράξη δεν έχει υλοποιηθεί.

Χαρακτηριστική είναι η αιχμή που άφησε ο Κώστας Κατσουράνης τονίζοντας ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε ένα γυμναστήριο για να γυμνάζει τους παίκτες της, λέγοντας ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να θέσει σαν στόχο την άνοδο. Μάλιστα, τόνισε πάνω σε αυτό ότι στόχος της ομάδας είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών της και η ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσει την βασική ομάδα, αφήνοντας της χρήματα στο ταμείο μέσα από τις μεταγραφές που θα γίνουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τόνισε μάλιστα, ότι τα πρώτα βήματα πάνω σε αυτόν τον στόχο, από καθαρά ποδοσφαιρικής πλευράς έχουνε γίνει και ότι υπάρχει μία δυναμική όταν βλέπεις τέτοια θετικά αποτελέσματα, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι την δυναμική αυτή δεν την έχουν πιστέψει οι διοικούντες. Σε ότι αφορά την χρονιά υπογράμμισε ότι στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και να βγει η χρονιά οικονομικά.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακαλάρος, έθεσε εξ αρχής ότι στόχος της Παναχαϊκής για φέτος είναι η άνοδος, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει κάτι και ότι έχει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της κατηγορίας. Απεύθυνε, εξάλλου, κάλεσμα στον κόσμο της Πάτρας να είναι δίπλα στην ομάδα και να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια τους, επισημαίνοντας ότι τον έχει ανάγκη η Παναχαϊκή.

Υπογράμμισε, άλλωστε, ότι η χρονιά είναι δύσκολο και πρέπει να βγει αφού θα ακολουθήσουν, παίρνοντας την άνοδο, καλύτερες μέρες. Στη συνέντευξη τύπου από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσε ο Τάκης Λαμπρόπουλος, καλώντας τους επιχειρηματίες της Πάτρας να βοηθήσουν και να σταθούν στη πλευρό της ΠΑΕ, αφήνοντας τη διαβεβαίωση ότι όσοι από την διοίκηση και την Παναχαϊκή Συμμαχία έχουν παραμείνει θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να βγάλουν την χρονιά, χωρίς να αφήσουν χρέη και υποχρεώσεις.