Έκανε τον πόνο του προσφορά για τους άλλους ασθενείς.

Ο Παναγιώτης Γραμματσούλιας βίωσε τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να νιώσει άνθρωπος, τον πόνο της απώλειας του παιδιού του. Όμως τον πόνο αυτό αποφάσισε να τον κάνει προσφορά και αγάπη, αφού με την στήριξη της συζύγου του προχώρησε σε μια δωρεά ενός σύγχρονου ασθενοφόρου προς το ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο περιμένει να ενσωματωθεί στον υπόλοιπο στόλο του ΕΚΑΒ και το μόνο που μένει ύστερα από μία σειρά γραφειοκρατικών εμποδίων τα οποία μετά από υπομονή και επιμονή του δωρητή ξεπεράστηκαν, είναι η άδεια κυκλοφορίας. Ο δωρητής έκανε πράξη έτσι την υπόσχεση του, διαθέτοντας με τα μέτρια οικονομικά του ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα ασθενοφόρα που έχει το ΕΚΑΒ.

Η δωρεά αυτή είναι στη μνήμη του παιδιού του. Μάλιστα η διευθύντρια του 3ου Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Βασιλική Καφαντάρη, διοργάνωσε μαζί με το προσωπικό μια μικρή γιορτή, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τον δωρητή. Είναι σίγουρα μία από τις ειδήσεις που αξίζουν προβολής αφού τέτοιες ενέργειες στις δύσκολες εποχές που ζούμε, δείχνουν ότι ακόμα και μέσα από τον μεγαλύτερο πόνο, μπορεί να υπάρξει αγάπη.